Vacature Commercieel medewerker binnendienst Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Reality Outdoor is een ervaren full service mediabureau en exploitant. Het bereiken van jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar is daarbij een van onze specialiteiten. Reality Outdoor is van oudsher marktleider op het gebied van wildplak(zuilen) en affichage. Vanuit deze rol zijn wij doorgegroeid tot een leidende speler op het gebied van out of home campagnes. De bekendste vormen in Nederland zijn Abri’s, driehoeksborden, billboards en reclamemasten. Ook zijn hier de laatste jaren veel digitale vormen van adverteren bijgekomen. Vooral in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag en Eindhoven worden veel mogelijkheden geboden om op drukke locaties te adverteren. Denk dan aan stadscentra, stations, winkelcentra, parkeergarages en aan de omliggende provinciale wegen. Vanwege verdere professionalisering van de afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de uitvoerende HR werkzaamheden.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Jij bent een duizendpoot en die als aanspreekpunt fungeert voor collega’s, leveranciers, relaties en klanten. Jij neemt de telefoon aan en zorgt voor een goede afhandeling van vragen en daarbij voorzie je klanten ook graag van professioneel advies. Je werkt offertes uit, zorgt voor een goede en adequate afstemming met accountmanagers en onze samenwerkende partijen. Ook zorg je voor de controle op inkomende en uitgaande facturen en tarieven en ben je verantwoordelijk voor een overall planning van campagnes en de aftersales. Je zorgt voor een correcte overdracht richting de uitvoer en drukwerkbegeleiding.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team Er heerst een informele sfeer. Elke dag lunchen we samen, kun je een potje darten of tafelvoetballen en met regelmaat drinken we een borrel samen. We bieden een marktconform salaris en 8% vakantiegeld. In de eerste instantie bieden wij een tijdelijk contract, die bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden verlengd zal worden.

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren