Vacature HR Medewerker Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Reality Outdoor is een ervaren full service mediabureau en exploitant. Het bereiken van jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar is daarbij een van onze specialiteiten. Reality Outdoor is van oudsher marktleider op het gebied van wildplak(zuilen) en affichage. Vanuit deze rol zijn wij doorgegroeid tot een leidende speler op het gebied van out of home campagnes. De bekendste vormen in Nederland zijn Abri’s, driehoeksborden, billboards en reclamemasten. Ook zijn hier de laatste jaren veel digitale vormen van adverteren bijgekomen. Vooral in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag en Eindhoven worden veel mogelijkheden geboden om op drukke locaties te adverteren. Denk dan aan stadscentra, stations, winkelcentra, parkeergarages en aan de omliggende provinciale wegen. Vanwege verdere professionalisering van de afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de uitvoerende HR werkzaamheden.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Je gaat je in deze functie onder andere bezig houden met het volgende: Het verwerken van mutaties in het personeelssysteem; Het opstellen van brieven, contracten en notulen; Het bijhouden van de digitale personeelsdossiers; Administratieve ondersteuning bieden bij het werving- en selectieproces, zoals het plaatsen van vacatures en het uitnodigen van kandidaten; Verwerken van de uren, verlof, boetes, kilometers; Het controleren van de salarisadministratie; Het verzorgen van ziek- en betermeldingen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een leuke en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken in een leuk team met jonge gedreven collega’s. Wij bieden in de eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 24 tot 32 uur per week. Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden zal de arbeidsovereenkomst verlengd worden. Reality Outdoor biedt een passend salaris tussen €2300 en €2700 bruto per maand bij een fulltime werkweek van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. Je hebt recht op 24 vakantiedagen, een vergoeding van reiskosten en een gezondheidsbonus.

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren