Vacature Secretarieel Medewerker Communicatiewetenschap Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Universiteit van Amsterdam
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Ben jij proactief, georganiseerd, en streef je naar resultaat- en klantgericht werken? Vanwege groei breiden wij ons team uit, en zoeken we per direct een enthousiaste Secretarieel Medewerker voor de administratieve en secretariële ondersteuning van zowel de afdeling Communicatiewetenschap als het onderzoeksinstituut Amsterdam School of Communication Research (ASCoR). De afdeling Communicatiewetenschap bestaat uit ASCoR en de onderwijsinstituten College of Communication en Graduate School of Communication. Communicatiewetenschap aan de UvA bestudeert de productie, inhoud, gebruik en effecten van communicatieprocessen. De opleidingen Communicatiewetenschap tellen in totaal ruim 2600 studenten.

Wat ga je doen

Als Secretarieel Medewerker hoor je bij de secretariaten van zowel de afdeling Communicatiewetenschap als het onderzoeksinstituut ASCoR. Je ondersteunt de organisatie en haar medewerkers in alle secretariële en facilitaire zaken.

Taken en verantwoordelijkheden

- Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en verzoeken van medewerkers en externen;
- Je organiseert, updatet, en bewaakt een scala aan administratieve informatie en processen, waaronder de verwerking van contractgegevens in de planningstool PLAN;
- Je handelt ad-hoc taken, inkomende en uitgaande e-mails en post af;
- Je bent ICT-contactpersoon, en aanspreekpunt voor aanvragen (bijv. digitale rechten en ICT-items), meldingen (ICT- en facilitaire problemen), en bestellingen (laptops en kantoorartikelen);
- Je ondersteunt de ASCoR-directeur en ASCoR onderzoeksmanager (agendabeheer, planning vergaderingen, e.d.);
- Je biedt facilitaire ondersteuning bij de organisatie van vergaderingen, symposia, lunch lezingen en evenementen (zaalreservering, catering, hotelreserveringen, uitnodigingen);
- Je bent nauw betrokken bij agenda-coördinatie en plant vergaderingen, sollicitaties, en jaargesprekken;
- Je zorgt voor een actuele informatievoorziening naar medewerkers, en houdt de ASCoR-website, de SharePoint-site/Teams en Twitter-account bij;
- Je zorgt voor continuïteit tijdens afwezigheid van andere collega’s.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden we jou

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 24-32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde organisatorische ontwikkelingen en voldoende formatieruimte is de intentie om het dienstverband om te zetten naar een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, minimaal €2471 en maximaal €3336 bruto per maand bij een volledig dienstverband van 38 uur per week (conform schaal 7, Cao Nederlandse Universiteiten). Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering en vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en professionaliseren. We hebben hiervoor uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over ons

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 41.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen

Voor vragen over de functie of de afdeling kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

- Ivar Klinkenberg, Managing Director afdeling Communicatiewetenschap
- 020 525 3925
- i.g.klinkenberg@uva.nl

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren