Vacature Managementassistent Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Universiteit van Amsterdam
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Ben jij proactief, georganiseerd, en streef je naar resultaat- en klantgericht werken? Wij zoeken een enthousiaste Managementassistent voor de administratieve en secretariële ondersteuning van de afdeling Communicatiewetenschap. De afdeling Communicatiewetenschap bestaat uit het onderzoeksinstituut ASCoR en de onderwijsinstituten College of Communication en Graduate School of Communication. Communicatiewetenschap aan de UvA bestudeert de productie, inhoud, gebruik en effecten van communicatieprocessen. De opleidingen Communicatiewetenschap tellen in totaal ruim 2700 studenten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden we jou

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 38 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde organisatorische ontwikkelingen en voldoende formatieruimte is de intentie om het dienstverband om te zetten naar een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, minimaal €2.818 en maximaal €3.764 bruto per maand bij een volledig dienstverband van 38 uur per week (conform schaal 8, Cao Nederlandse Universiteiten). Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering en vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en professionaliseren. We hebben hiervoor uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Sector: Onderwijs, opleiding, training

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren