Vacature Reparatiemonteur Noord/Zuid Nederland Amsterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Als snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in (onderhoud van) liften. Zijn zij in staat om ieder type liftinstallatie te onderhouden, te repareren en te moderniseren. Sinds 4 jaar ook actief in het leveren en monteren van nieuwe liften. Waar niet alleen standaard installaties geleverd worden maar ook prachtige oplossingen voor o.a. woningbouwverenigingen en speciale liften voor zorg en industrie, altijd geheel samengesteld uit marktvrije componenten en conform de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Uniek door het merkonafhankelijk kunnen opereren.Door jarenlange ervaring te combineren in een jong en fris bedrijf is in 2011 het bedrijf ontstaan waar voor iedere soort klant de gewenste service geboden kan worden, door heel Nederland. Het begrip service wordt organisatie breed uitgedragen, van de afdeling financiën tot aan de uitstekende technische uitvoerende kant, de klant staat op nummer één en een prettige samenwerking is hierbij een van de belangrijkste uitgangspunten! Het doel is om de absolute top in serviceverlening en lifttechniek te laten zijn en te blijven.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam

Functieomschrijving:

Een reparatiemonteur van liften is verantwoordelijk voor het diagnosticeren, onderhouden en herstellen van liften die defect zijn of storingen vertonen. De functie vereist technische kennis en vaardigheden om problemen met mechanische, elektrische en elektronische componenten van liften te identificeren en op te lossen.De monteur voert inspecties en tests uit om de oorzaak van de storing te achterhalen en bepaalt vervolgens de beste reparatiemethode. Dit kan het vervangen of repareren van onderdelen, het uitvoeren van aanpassingen of het herprogrammeren van de liftbesturingssystemen omvatten. De reparatiemonteur moet zorgvuldig werken volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en ervoor zorgen dat de lift na reparatie weer optimaal functioneert en voldoet aan de relevante regelgeving. Goede communicatieve vaardigheden zijn ook belangrijk, omdat de monteur vaak met klanten en collega's moet overleggen over de status van de reparaties en mogelijke oplossingen. Binnen deze veelzijdige en uitdagende functie binnen het groeiende bedrijf is geen dag hetzelfde. Tijdens jouw werk sta je in direct contact met de klanten en de collega's, hierin werk je samen en wordt er conform afspraken preventief onderhoud uitgevoerd aan bestaande liftinstallaties en verhelp jij of jullie samen de kleine mechanische of elektrotechnische storingen. Je bent zowel zelfstandig bezig met het uitvoeren van kleine reparaties aan de liften als in teamverband aan het werk tijdens de grote(re) reparaties. De uitgebreide service, welke 24/7 beschikbaar is, maakt de slogan een waardige: 'Next level service'!Door je ervaring en dat je communicatief sterk bent kan je makkelijk overbrengen wat er aan de hand is aan de gene die tegenover jou staat. Zo ben je de klant aan het uitleggen wat het probleem is en hoe het opgelost gaat worden. Of wanneer je samen de klus aan het klaren bent neem je je collega hierin mee en probeer je ervoor te zorgen dat hij of zij het in het vervolg het zelfstandig kan doen. Dankzij de kennis van verschillende fabricaten weet jij elke storing op te lossen!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: werken bij de top binnen de liftenbrancheeen bedrijfsauto, liften werkt niet...werken op verschillende locatiesgoede arbeidsvoorwaardenopleidings- en doorgroeimogelijkheden27 verlof- en 13 ADV dagenVakantiegeld 8%Fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren